350g de carbassa
100g de patates
50g de tomàquet pelat
1 gra d'all
75ml d'oli d'oliva verge extra
gel
sal
aigua
Per a l'oli de taronja i coriandre:
100ml d'oli d'oliva verge extra
1 culerada de suc de taroja
1 cullerada de coriandre picat
1 bitxo petit picat
sal
Elaboració
1 En una cassola amb un raig d'oli, sofregiu molt lleugerament les verdures, tallades en trossos petits, amb l'oli i l'all.
2 Cobriu-ho amb aigua ( només la necessària per tapar les verdures ) i deixeu-ho coure fins que estigui al punnt per triturar.
3 Pareu el foc, afegiu-hi el gel i trtureu-ho fins a obtenir una textura homoènina i la cremositat desitjada. Rectifiqueu -ho de sal.
4 Per a l'oli de taronja i corinadre: emulsioneu els ingredients amb un túrmix.
5 Serviu la crema calenta en una sopera i acabeu-ho amb l'olide taronja i coriandre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada