diumenge, 29 d’octubre del 2023

Pastis de raim i avallanes

Ingredients per 4 persones

1 rotlle de pasta birisa
50 grans de raïm 
125g d'avellana en pols
150ml de nata líquiida per cuinar
50ml de llet
3 ous
1 cullerada de sucre morè

Elaboració
1 Poseu la pasta brisa en un motlle baix de passtisos i ajusteu-ne les vores. Punxeu amb una forquilla tota la superficie horinzontal i cobriu-la amb un full de paper sulfuritzat.
2 Poseu al damunt un bon grapat de mongetes seques fent una capa i poseu-ho a coure al forn, prèviament escalfat a 210ºC, 10 minuts.
3 Separeu els rovells de dos ous  i bateu-los amb el tercer ou sencer. Incorporeu-hi la nata líquida, la llet i l'avellana en pols obtenir una crema homogènia.
4 Separeu els grans de raïm, renteu-los i eixugueu-los amb cura.
5 Quan la pasta sigui cuita, retireu les mongetes i el paper, aboqueu-hi la crema espesa i escampeu-la regularment. Distrbuïu els grans de reïm enfonsar-los lleugerament i coeu-ho al forn, a 180ºC , 20 minuts. Quan es dauri reetireu-la del forn i, encara en calent, espolseu-hi el sucre morè pel damunt.



Bon profit













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada