Ingredients per 4 persones
- 2 taronges
- 1 arrel de fonoll
- 2-3 calçots (només la part més blanca)
- olivada
- oli d'oliva verge extra
- sal
- vinagre de poma
Elaboració
1 Peleu les taronges i talleu-les a rodanxes fines o en grills, mirant que no quedi gens de part blanca de la pela.
2 Traieu la part més dura de fonoll i talleu-lo a rodanxes molt primes, amb un ganivet o una mandolina. Conserveu-ne la part més verda per acabar l'amanida.
3 Renteu els calçots sota l'aixeta, només la part més blanca. Talleu-los a bonics molt petits (a la brunesa) .
4 Per a l'olivada: poseu tots els ingredients al got de la batedora i tritureu-los fin que quedi una mena de pasta o paté que pugueu untar en una llesca de pa o, com en aquest cas, per acompanyar una amanida.
5 En un plat, poseu la taronja, les làmines de fonoll i els calçots a la burnesa, i amaniu-ho amb oli, vinagre de poma, uns puntets d'olivada i un polsim de sal, però molt poca, perquè l'olivada ja en porta prou.
Bon profit
2 Traieu la part més dura de fonoll i talleu-lo a rodanxes molt primes, amb un ganivet o una mandolina. Conserveu-ne la part més verda per acabar l'amanida.
3 Renteu els calçots sota l'aixeta, només la part més blanca. Talleu-los a bonics molt petits (a la brunesa) .
4 Per a l'olivada: poseu tots els ingredients al got de la batedora i tritureu-los fin que quedi una mena de pasta o paté que pugueu untar en una llesca de pa o, com en aquest cas, per acompanyar una amanida.
5 En un plat, poseu la taronja, les làmines de fonoll i els calçots a la burnesa, i amaniu-ho amb oli, vinagre de poma, uns puntets d'olivada i un polsim de sal, però molt poca, perquè l'olivada ja en porta prou.
Bon profit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada