dilluns, 4 de novembre del 2019

Suquet de rap i gambes

Ingredients per 4 persones


  • 2 cues de rap 
  • 500 g de patates velles Kennebec 
  • 1 cabeça d'alls 
  • 2 tomàquets 
  • gambes vermelles 
  • oli d'oliva verge extra 
  • sal 
  • un raig de vi blanc
Elaboració 
  1. Per al fumet: poseu tots els ingredients en una olla amb aigua freda. poseu-la al foc i, quan arrenqui el bull, deixeu que es cogui 20 minuts. Desescumeu-ho. 
  2. Per la picada: piqueu tots els ingredients al morter. 7
  3. Sofregir dos alls rallats amb oli d'oliva. Afegiu-hi els tomàquets rallats i un raig de vi blanc. 
  4. Afegiu-hi les patates esqueixades i el fumet, fins a cobrir les patates, a foc alt (en total s'han de coure 20 minuts). A mitja cocció, afegiu-hi el rap. Uns 5 minuts més tard, afeiu-hi les gambes i la picada.    

Resultado de imagen de Suquet de rap i gambes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada