dimecres, 12 d’agost del 2020

Platillo de sant Climent

 ingredients per a 8 persones 

  • 500 grams de carn marga de porc 
  • 500 grams de salsixa 
  • 1 ceba gorssa 
  • 100 grams de pinyons 
  • 100 grams de prunes 
  • llard 
  • sal 
  • 100 grams panses 
  • 100 grams de cireres 
  • 100 grams d'ametlles torrades i pelades 
  • 150 cl de conyac 
  • aigua 
Elaboració
  1. Amb aigua tèbia, poseu en en remull la fruita seca, 1 hora, aproximadament. Escorreu-la. Tritureu les ametlles amb una mica d'aigua i reserveu-les.
  2. Piqueu la ceba molt fina, poseu-la a la cassola amb el llard i ofegueu-la, sense que agafi color. Afegui-hi la carn marga, deixeu que cogui una mica i afegiu-hi salsixa. Quan la carn sigui tancada --per la cocció --, tireu-hi el conyac i deixeu-o cremar. 
  3. Aneu afegint-hi la fruita i cobriu amb aigua. Deixeu-ho coure a foc moderat, 1 hora, vigilant que no s'enganxi.
  4. Afegiu-hi la picada, que tindreu a punt, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure 5 minuts més.


PLATILLO DE SANT CLIMENT NIVELL: Mitjà TEMPS: 1h. 30 min. RACIÓ: 5 ...PLATILLO DE SANT CLIMENT NIVELL: Mitjà TEMPS: 1h. 30 min. RACIÓ: 5 ...










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada