ingredients per a 8 persones
- 500 grams de carn marga de porc
- 500 grams de salsixa
- 1 ceba gorssa
- 100 grams de pinyons
- 100 grams de prunes
- llard
- sal
- 100 grams panses
- 100 grams de cireres
- 100 grams d'ametlles torrades i pelades
- 150 cl de conyac
- aigua
Elaboració
- Amb aigua tèbia, poseu en en remull la fruita seca, 1 hora, aproximadament. Escorreu-la. Tritureu les ametlles amb una mica d'aigua i reserveu-les.
- Piqueu la ceba molt fina, poseu-la a la cassola amb el llard i ofegueu-la, sense que agafi color. Afegui-hi la carn marga, deixeu que cogui una mica i afegiu-hi salsixa. Quan la carn sigui tancada --per la cocció --, tireu-hi el conyac i deixeu-o cremar.
- Aneu afegint-hi la fruita i cobriu amb aigua. Deixeu-ho coure a foc moderat, 1 hora, vigilant que no s'enganxi.
- Afegiu-hi la picada, que tindreu a punt, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure 5 minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada