1. 500 grams de pèsols
2. dos patates bullides amb pell
3. un manat d'alls tendres
4. oli d'oliva extra
Per a l'amaniment:
1) 100 grams de botifarra negra
2) 50 ml d'oli d'oli verge extra
3) 35 grams de vinagre
4) un polsim de comí
5) sal
Elaboració
1- Bulliu els pèsols 10 minuts, refredeu-los amb aigua freda i escorreu-los. Reserveu-los.
2- Peleu les patates i talleu-les a llesquetes.
3- Peleu els alls tendres i talleu-los a la juliana fina. Salteu-los en una paella amb oli, 4-5 minuts.
4- Per a l'amaniment: poseu la botifarra, oli, el vinagre, la sal i el comí al pot de la batedora i tritureu-ho, mirant que es notin trossets de botifarra negra.
5- Col·loqueu les patates i els pèsols als plats. Trieu-hi els alls tendres al damunt i amaniu-ho.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada